Prahova, sub avertizare de vreme caniculară şi ploi torenţiale

Prahovenii au de înfruntat temperaturi de 39 de grade Celsius la umbră. Cât durează perioada de caniculă foto Banatul Azi
Prahovenii au de înfruntat temperaturi de 39 de grade Celsius la umbră. Cât durează perioada de caniculă
angajare

Prahova, sub avertizare de vreme caniculară şi ploi torenţiale. Meteorologii au emis două avertizări de vreme rea pentru aprope intrega ţară.

Prima dintre ele este o avertizare COD GALBEN de caniculă şi instabilitate atmosferică, valabilă până mâine la ora 10.00.

Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20…30 l/mp și izolat 40 l/mp.

Avertizarea COD PORTOCALIU este valabilă în perioada 19 iulie, ora 14:00 – 20 iulie, ora 10:00.

În zonele de munte, în Transilvania, Maramureș, jumătatea de nord a Moldovei, iar spre seară și în cursul nopții de luni spre marți (19/20 iulie) și în Banat, cea mai mare parte a Olteniei și în nord-vestul Munteniei, vor fi averse torențiale, descărcări electrice și pe alocuri vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 35…50 l/mp și izolat peste 60…80 l/mp.

Vezi şi https://republikanews.ro/de-vineri-incepe-happy-market…/

Vezi şi https://republikanews.ro/echipele-mobile-de-vaccinare/

Vezi şi https://republikanews.ro/un-fals-medic-a-pacalit-un…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here