Vrei să devii pompier? Află ce trebuie să faci!

sursă foto Ziarul financiar

În acest an, la Scoala de Subofiteri Pompieri si Protectie Civila Pavel Zaganescu Boldesti vor fi scoase la concurs 278 de locuri pentru subofițeri de pompieri și protecție civilă și 22 pentru specializarea maistru militar auto (2 locuri pentru rromi).

Persoanele interesate se pot prezenta începând de luni, 15 februarie și până pe 28 februarie 2021, între orele 9:00-14:00, inclusiv în weekend la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Șerban Cantacuzino” al Judeţului Prahova, din municipiul Ploiesti, strada Rudului, nr. 96, să depună cererea de înscriere pentru a participa la concurs.

cel mai verde complex reziential

Informaţii suplimentare puteți obține accesând:

💻site-ul Ministerului Afacerilor Interne la: https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala

💻site-ul ISUJ Prahova:
http://www.isuprahova.ro/pdf/cariera/2021/Anunt%20recrutare%20candidati%20admitere%20la%20Scoala%20de%20Pompieri%20si%20Protectie%20Civila%20,,Pavel%20Zaganescu”%20Boldesti.pdf

💻pagina oficială a instituției de învățământ: www.scoaladepompieri.ro

sau pot fi obținute la sediul inspectoratului, de la personalul desemnat din cadrul Serviciului Resurse Umane, ☎️ 0244/595.366, interior 27.102.

Vezi şi https://republikanews.ro/intrerupere-apa-calda-si-incalzire/

Vezi şi https://republikanews.ro/nu-lasati-obiecte-de-valoare-la…/

Vezi şi https://republikanews.ro/o-inginera-chimista-care-a…/

Vezi şi https://republikanews.ro/cea-mai-faimoasa-partie-neagra-din-romania/?

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here