logo
RNTV Live

Vrei o maşină nouă? Prin programul “Rabla” pot beneficia acum de un ajutor financiar de 10.000 de euro

Mihai Constantinescu

Dacă anul acesta intenţionezi să achiziţionezi o maşină, nu ar fi deloc rău să te orientezi la una nouă şi de preferat la una electrică, mai ales că prin programul Rabla poţi beneficia de un voucher cu valoarea de 10 000 euro.

“Pentru încurajarea industriei auto, mai bine zis, producerea de mașini electrice, dar si pentru a ne respecta obligațiile asumate in cadrul UE, vom extinde programul pentru finanțarea stațiilor de alimentare pentru mașini electrice astfel încât, la 1 ianuarie 2020, pe teritoriul României, să fie funcționale cel putin 20.000 de puncte de alimentare instalate în rețea”, se arată în programul de guvernare al PSD.

De asemenea, programul Rabla destinat achiziției de mașini electrice va fi extins şi în perioada 2018-2020. Este estimat că peste 100.000 de români vor beneficia de program și vor cumpăra o mașină electrică. “Valoarea voucherelor pentru o mașină electrică va fi de 10.000 euro”, se mai arată în documentul citat.

citeşte mai multe pe http://www.capital.ro/10000-de-euro-de-la-stat-ca-sa-ti-iei-masina.html

foto cu caracter ilustartuv

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor