logo
RNTV Live

Vraja zilei de 8 Martie în viziunea “lupilor”! (GALERIE FOTO)

main omnia
Cristian Anghelescu

Vraja zilei de 8 Martie în viziunea “lupilor”! (GALERIE FOTO)

Astăzi, după ora prânzului, fotbaliștii Petrolului au răspuns pozitiv unei invitații făcute de conducerea Winmarkt Omnia, invitație prin care au onorat Ziua Femeii.

Astfel, costumați în echipamentul sportiv de prezentare, elevii lui Romică Ciobanu au împărțit frumoase buchete și coșulețe cu flori, doamne și domnișoare dintre cele mai atrăgătoare răsplătindu-le gestul cu îmbrățișări darnice!

Lup amorezat

Nu au „scăpat” nici domnișoarele de la raioanele de bijuterie, cosmetice și cofetărie, cu toate părând extrem de emoționate la întâlnirea cu fotbaliștii Petrolului! Nu vă ascund, fără să dau nume, unul dintre tinerii lotului a reușit și “captura zilei”, achiziționând numărul de telefon al unei focoase sărbătorite! Deh, d-ale tinereții!

Cert este că “lupii” au onorat cu prezența invitația marelui complex comercial, doar Arnăutu și Velisar lipsind motivat de la întâlnirea cu frumusețea!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor