logo
RNTV Live

VOPSEA CU IZ … PENAL

Costin

Un bărbat de 38 de ani a ajuns pe mâna polițiștilor dâmbovițeni, acuzat fiind că a vândut, în unor anunțuri online,  tipuri de vopsea sub brandul unui producător din municipiul Târgoviște. S-au făcut percheziții în acest dosar. Bărbatul este cercetat pentru punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au pus în executare cinci mandate de percheziție domiciliară, unul în județul Ilfov, două în județul Sibiu și două în județul Dâmbovița.  Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că, în perioada decembrie 2022 – mai 2023, un bărbat de 38 de ani, din municipiul București, în urma unor anunțuri publicate în mediul online, ar fi comercializat alte tipuri de vopsea sub brandul unui producător din municipiul Târgoviște. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz, pentru administrarea întregului probatoriu și dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor