logo
RNTV Live

Vom avea apa caldă de “Sfantul Așteaptă”! Primăria Ploiești nu poate face nimic?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mihai Constantinescu

Vom avea apa caldă de “Sfantul Așteaptă”! Primăria Ploiești nu poate face nimic?

Prin intermediul unui comunicta de presă, reprezentanții Primăriei Ploiești au explicat faptul că intampină probleme în rezolvareasituației neericiteîn care ne aflăm de la începutul lunii august.

Pentru a treia oară consecutiv, municipalitatea ploieșteană este nevoită să solicite, din nou, Consiliului Județean Prahova reluarea procedurii de convocare a Adunării Generale a Acționarilor (A.G.A.) a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (A.D.I.) Termo Prahova, în vederea demarării procedurilor legale privind asigurarea apei calde pentru ploieșteni.

Acest demers vine ca urmare a faptului că, reprezentanții Consiliului Județean în A.G.A a A.D.I. Termo Prahova nu s-au prezentat, nici astăzi, la ședința similară programată, statutar, a se desfășura în regim de urgență, în contextul amintit mai sus.

Reamintim că, din A.G.A. a A.D.I. Termo Prahova fac parte 4 (patru) reprezentanți ai Consiliului Județean Prahova și 3(trei) reprezentați ai Consiliului Local Ploiești, prin urmare ședința nu a întrunit, nici astăzi, cvorumul necesar în vederea luării unei decizii menite să rezolve această problemă stringentă cu care se confruntă orașul nostru.

În contextul urgentării demarării procedurilor legale privind asigurarea continuității furnizării serviciului de producere, transport, distribuție și furnizare de energie termică, în sistem centralizat, municipalitatea ploieșteană, prin reprezentanții desemnați în cadrul A.G.A a A.D.I. Termo Prahova solicită din nou, implicit pe această cale, convocarea pentru a treia oară consecutiv, în termenul legal de 5 zile, a A.G.A a A.D.I. Termo Prahova.

Precizăm că, rezilierea contractului nr. 185/7/09.05.2022 de delegare prin concesiune a gestiunii serviciului public de alimentare cu energie termică în municipiul Ploiești, în sistem centralizat, a fost dispusă, unilateral, de către membrii Consiliului Județean Prahova, desemnați în A.G.A. a A.D.I. Termo Prahova“, se menționează în comunicatul de presă.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor