logo
RNTV Live

Volosevici cere Poliţiei Locale intensificarea acțiunilor de patrulare în oraș din cauza nesimţirii unora

gunoiaei-2
Mihai Constantinescu

Volosevici cere Poliţiei Locale intensificarea acțiunilor de patrulare în oraș din cauza nesimţirii unora.

De la preluarea mandatului de primar de către Andrei Volosevici, oraşul a intrat într-o amplă campanie de curăţenie. Se pare. însă, că nu toată lumea apreciază eforturile depuse şi chiar îşi bat joc. În mai multe zone recent curăţate, au reapărut gunoaie aruncate.

Edilul șef al municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, încearcă să remedieze şi această problemă. Astfel , acesta a cerut reprezentanților Poliției Locale Ploiești intensificarea acțiunilor de patrulare în oraș, în vederea sancționării contravențional a persoanelor care aruncă gunoaie direct pe străzile și în spațiile verzi din oraș.

            De asemenea, le reamintește cetățenilor că se depun eforturi zilnice pentru ca Ploieștiul să se întoarcă la normalitate și să redevină un oraș curat.

            “Fără sprijinul oamenilor, care trebuie să înțeleagă că mizeria ne afectează direct sănătatea și calitatea vieții pe care o trăim, este foarte greu să menții un oraș igienizat. Ploieștenii trebuie să înțeleagă că gunoaiele trebuie depozitate numai în dispozitivele de colectare amenajate de administrația locală, în spațiul public. Trebuie să fim, toți, responsabili, să avem o atitudine civică, să atenționăm persoanele care nu respectă regulile unui trai civilizat și să facem locul în care trăim curat, frumos și primitor. Ploieștiul este cartea noastră de vizită, a tuturor! Vă invit să fiți alături de mine și echipa mea și să schimbăm Ploieștiul într-un oraș așa cum ni-l dorim, îngrijit și modernizat”, a declarat Volosevici.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor