logo
RNTV Live

Vitezomanii, băutorii la volan şi alţii care încalcă legea opriţi de poliţie

traficul s-a intensificat
Raluca Eparu

Polițiștii ştiu că regulile sunt făcute pentru a fi încălcate şi tocmai de aceea sunt mereu acolo unde oamenii nu înţeleg cât de important e să respecte legile. Doar ieri, Serviciului Rutier a aplicat  134 de sancțiuni contravenționale (13 pentru abateri pietoni, 12 pentru bicicliști, etc.), în valoare totală de 34.120 lei. Ca măsuri complementare au reținut trei permise de conducere.

Un conducător auto din Vălenii de Munte a fost depistat de polițiștii rutieri, cu ajutorul aparatului radar, circulând pe DN 1A, în localitatea Teișani, cu viteza de 103 km/h. Bărbatul a rămas pieton pentru o perioadă, dar a primit şi amendă.

O patrulă din cadrul Poliției Breaza a oprit pentru verificări un autovehicul care circula pe o stradă din localitate.

Ghinion pentru şoferul de 52 de ani, pentru că băuse, iar etilotestul a indicat 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit dosar penal, dar totodată l-au dus pe bărbat la spital pentru a i se lua sânge şi astfel să stabilească exact alcoolemia.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor