logo
RNTV Live

Vitalia Servicii Pentru Mediu Tratarea Deseurilor solicită aviz de gospodărire a apelor

vitalia
rnews

Vitalia Servicii Pentru Mediu Tratarea Deseurilor solicită aviz de gospodărire a apelor

S.C. VITALIA SERVICII PENTRU MEDIU – TRATAREA DESEURILOR S.R.L cu sediul in BOLDESTI- SCAENI, str. POLIGONULUI nr.6, tel/ fax: 0244211232, ce intenţionează să solicite de la SERVICIUL DE GOSPODARIRE A APELOR PRAHOVA, aviz de gospodărire a apelor pentru desfăşurarea activităţii de MARIRE A CAPACITATII DE TRATARE A LEVIGATULUI PRIN AMPLASAREA UNEI INSTALATII DE TRATARE LEVIGAT CU O CAPACITATE DE 5,5 mc/h, localizata în INCINTA DEPOZITULUI DE DESEURI MENAJERE, STRADALE SI INDUSTRIAL ASIMILABILE BOLDESTI- SCAENI, JUD. PRAHOVA.
Aceasta investiţie este existenta. Ca rezultat al procesului de producţie vor rezulta următoarele ape uzate: PERMEAT, ce se vor evacua în RAUL TELEAJEN după ce au fost epurate prin OSMOZA INVERSA.
Aceasta solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.
Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.
Persoanele care doresc sa transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa CERNAT MARIUS, TEL 0725 899 903 după data de 05.05.2020.

 

ADMINISTRATOR,
Razvan George TROCAN

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor