logo
RNTV Live

Vitalia se implică în lupta împotriva COVID 19. Grupul a donat mii de măști și mănuși în două localități din Prahova

Grupului VITALIA SERVICII PENTRU MEDIU. 
Oana Stoica

Vitalia se implică în lupta împotriva COVID 19. Grupul a donat mii de măști și mănuși în două localități din Prahova.

In contextul răspândirii infecției cu Coronavirus COVID-19, societatea Vitalia Servicii Pentru Mediu Tratarea Deseurilor s-a mobilizat pentru mentinerea continuitatii serviciilor sale.

”Ca urmare a luarii unor masuri exceptionale pentru franarea epidemiei la nivel national, intelegem sa raspundem printr-o mobilizare totala pentru a reusi sa diminuăm ritmul de răspândire a virsului si pentru a întâri capacitatea tuturor instituţiilor care se află în prima linie a bătăliei contra coronavirus.” – a comunicat echipa Grupului VITALIA SERVICII PENTRU MEDIU. 

AJUTOR PENTRU BOLDEȘTI – SCĂENI ȘI BĂICOI.

Astfel, conducerea  Grupului Vitalia a luat decizia de a dona Primariei Boldesti-Scaeni a unui  numar de 1000 de masti si 1000 de manusi , cat si realizarea activitatii de dezinfectare pe majoritatea strazilor din cu produs BIOCID Divosan Forte.

Activitatea de dezinfectare a cailor publice din Boldesti – Scaeni a avut loc in data de 26.03.2020 intre orele 09:30 – 14:00.

Aceeasi masura ,de a dona un numar de 1000 de masti si 1000 de manusi a fost validata si pentru Primariei Orasului Baicoi, urmand ca acestea sa fie livrate cat mai repede.

”Nu putem rămâne indiferenți față de comunitățile în care ne desfășurăm activitatea, mai ales în aceste momente în care solidaritatea și altruismul sunt cele care susțin lupta desfășurată în linia întâi de personalul medical , precum si cel al MAI si MAPN.In speranta realizarii unui lant al solidaritatii este necesar sa ne intarim simtul  responsabilitatii si sa actionam acolo unde putem fi utili !” – au mai transmis cei de la Vitalia. 

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor