logo
RNTV Live

Virgil Guran, gest fără precedent. Ce a făcut deputatul pe Valea Prahovei

autostrada
Luiza Toboc

Deputatul câmpinean, Virgil Guran, a instalat un cort pe Valea Prahovei și îi invită pe fostul premier, Victor Ponta, și pe fostul ministru al Transporturilor, Dan Șova, să se mute acolo. Gestul nu este deloc întâmplător. Ponta și Șova sunt cei care au făcut promisiuni clare referitoare la autostradă și vă reamintim acum declarațiile lor fulminante din 2013, când PSD trăgea sforile puterii.

Dan Șova: „Începem autostrada Comarnic – Braşov şi o terminăm până în 2016, chit că mă mut pe ea. Mă mut cu cortul pe autostrada Comarnic şi tot o termin!”

Victor Ponta: „Vă garantez, dacă autostrada Comarnic – Braşov nu e gata până în 2016, eu nu mai candidez!”

Între timp, Șova a uitat de cort, iar Ponta candidează din nou la alegerile parlamentare.
“Îi invit pe amândoi să ocupe un loc în cort. Să stea acolo și să vadă cine va face autostrada Comarnic – Brașov. În niciun caz PSD! Este cea mai importantă investiție din această zonă, iar ei au tratat-o ca pe o glumă. Eu nu glumesc, chiar îi invit să stea în cort și să asiste la construcția autostrăzii.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor