logo
RNTV Live

Vindeau droguri de mare risc în parcarea unui mall/ Video

Vindeau droguri Ecstasy, cocaină și plicuri cu substanță vegetală vândute în parcarea unui mall
Mihai Constantinescu

Ecstasy, cocaină și plicuri cu substanță vegetală vândute în parcarea unui mall

Vindeau droguri de mare risc în parcarea unui mall. S-a întâmplat în parcarea unui centru comercial din Sibiu. Probabil nu este prima dată când cei doi bărbaţi făceau aşa ceva. De data aceasta însă au fost săltaţi de oamenii legii care îi filau de mai mult timp.

Asupra lor au fost descoperite comprimate Ecstasy, cocaină și plicuri cu substanță vegetală de culoare maro cu efect stupefiant, în schimbul cărora încercau să obțină 3.700 de euro și 5.000 de lei.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/caracatita-drogurilor-sufoca-prahova/

Pentru documentarea întregii activități infracționale, au fost efectuate două percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate droguri (cannabis și Ecstasy), precum și 1.100 de lei și 1.345 de euro.

Cei doi bărbați, de 28 și 55 de ani, au fost reținuți, pentru 24 de ore, iar în data de 15 iulie a.c., instanța a dispus arestarea preventivă a bărbatului de 28 de ani și măsura arestării la domiciliu față de bărbatul de 55 de ani.

Cercetările sunt continuate în cauză pentru documentarea întregii activități infracționale.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Sursa Poliţia Română

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor