logo
RNTV Live

Video/Un poliţist local interzice unui cetăţean să filmeze Centrul de Excelență în Afaceri de lângă Parcul Municipal, fără să ştie de ce face acest lucru

Video/Un poliţist local interzice unui cetăţean să filmeze Centrul de Excelență în Afaceri de lângă Parcul Municipal, fără să ştie de ce face acest lucru
Mihai Constantinescu

Un filmuleţ postat pe Facebook care prezintă discuţia dintre un poliţist local din Ploieşti şi un cetăţean, care a vrut să filmeze Centrul de Excelență în Afaceri de lângă Parcul Municipal, a devenit rapid viral.

Omul care poatră haina de la Poliţia Locală Ploieşti, vizibil iritat de prezenţa cetăţeanului şi uşor depăşit de situaţie, încearcă să oprească bărbatul din iniţiativa sa de a filma. Fără succes însă. Nu are drept argument decât rugăminţi să nu se facă acea filmare.

Comentariul care însoţeşte filmuleţului făcut public pe Facebook  este şi mai acid:” Un politist local a fost pierdut ori uitat în parcul de agrement.Acest poliţist, local de fel, se întrece să spună aberaţii. Prezenta că izlazul respectiv este păstorit de oiţe şi berbecuţe de rasă, poliţistul sprinten…cu lacrimi în ochi, nu ştia pe ce lume traieste.

Dragă poliţai, se poate tovarase să minţi aşa? Poliţistul păzea, dar nu ştia ce păzeste, păzea brazii uscaţi?Acest poliţist sub acoperire, uitat de CGpişti…ducea dorul ţiteicii.
“Fiţi profesionisti, ce dracu”, se arată pe Facebook.

Cât despre locul unde cetăţeanul a vrut să filmeze, acesta este Centrul de Excelență în Afaceri de lângă Parcul Municipal, realizat în urma unui proiect din fonduri europene care a dat multe bătăi de cap municipalităţii ploiestene, concretizate, printre altele, şi cu penalităţi suportate de la buget. Investiția totală  afost de aproximativ două milioane de euro. Centrul a intrat inclusiv în atenţia DNA.

Sursa telegrama.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor