logo
RNTV Live

VIDEO/Un înger de fetiță are nevoie de ajutorul tău. Este emoționant ce au făcut copiii din Bărcănești pentru Giulia

giulia
Oana Stoica

Au cântat și dansat pentru ca Giulia să se facă bine.

Zeci de copii din Prahova au organizat un spectacol caritabil pentru o fetiță de numai 8 ani, diagnosticată cu tumora la tibie – Sarcom Ewing.
Copila a crescut fără mama ei, iar tatăl abia se descurcă să o crească.
Acum copila face chimioterapie la Spitalul Marie Curie din București și are nevoie de sprijin financiar pentru a se însănătoși.
Are doar 8 ani și este chinuită de o boală necruțătoare. Giulia, elevă în clasa I-a, este din Bărcănești, județul Prahova.
Învață la Liceul Tehnologic din comună. În urmă cu o lună a fost diagnosticată cu o boală teribilă: tumora la tibie – Sarcom Ewing.
Un fel de cancer osos care a evoluat rapid. Fetița este acum internată la Spitalul Marie Curie din capitală, unde a suferit o primă operație și face chimioterapie.
Colegii Giuliei, chiar dacă sunt abia în clasa I-a, vor ca fetița bună și cu zâmbet cuceritor să revină printre ei.
Așa că au organizat un spectacol caritabil la Centrul Cultural din Bărcănești, cu titlul : ”Veniți să donăm fiecare câte un zâmbet pentru Giulia, cât să-i ajungă până la adânci bătrâneți!”.
Micuții au cântat și au dansat, dar au făcut și donații pentru colega lor.
Povestea Giuliei este una tristă. Este crescută doar de tată, iar acesta se descurcă greu. Muncește cu ziua pentru ca fetiței să nu îi lipsească nimic.
Vestea că Giulia este grav bolnavă a căzut ca un trăsnet pentru toți cei care o cunoșteau. În urmă cu o lună s-a confirmat diagnosticul cumplit.
Pentru că tatăl Giuliei se descurcă greu cu banii, elevii și cadrele didactice de la Liceul Tehnologic din Bărcănești au organizat un spectacol caritabil pentru a strânge bani.
Alături au fost și părinții colegilor fetiței. O mână de ajutor a dat și familia primarului comunei. Soția alesului a făcut prăjituri pentru copii, iar fiica lui a fost cea care le-a oferit micuților.
Cei care vor să o ajute pe Giulia să se facă bine, pot face donații în contul deschis la Banca Transilivania, pe numele tatălui fetiței, Toma Ionel Năstase – IBAN RO54BTRLRONCRT0302942101 – COD client – 3029421
VIDEO:

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor