VIDEO/Un altfel de grădinar .Un bărbat avea în propria casă o plantație de cannabis

VIDEO/Un bărbat avea în propria casă o plantație de cannabis

Potrivit Poliţiei Române, locuinţa bărbatului din Olt a fost ieri percheziţionată de către oamenii legii.

În urma percheziţiei, a fost descoperită și indisponibilizată o plantație de cannabis indoor ce cuprindea 29 de ghivece cu rădăcini și o instalație completă pentru însămânțarea și creșterea plantelor.

Au mai fost indisponibilizate 5 pungi cu material vegetal recoltat, de peste 1,5 kilograme, o plantă de cannabis lăsată la uscat, 3 grindere, 2 cântare electronice, un pistol semiautomat, 600 de lei și 2 telefoane mobile.

În urma cercetărilor a reieşit faptul că, în perioada 2018 – până în prezent, bărbatul ar fi comercializat aproape 2 kilograme de droguri și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive către diverse persoane din municipiul Caracal.

9 persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

 

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

foto cu caracter ilustrativ

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here