VIDEO/Prăduitorii pe care i-au percheziţionat mascaţii prahoveni, au speriat păgubiţii. Furau TOT, inclusiv animalele din bătătură

percheziţionat Mascaţii au luat pe sus mai mulţi hoţi
angajare

Mascaţii au luat pe sus mai mulţi hoţi

Prăduitorii pe care i-au percheziţionat mascaţii prahoveni, au speriat păgubiţii. Furau TOT, inclusiv animalele din bătătură.

În total astăzi au fost efectuate 14 percheziții domiciliare, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări privind furturi din societăți comerciale și din locuințe.

Este greu de imaginat acest lucru, însă hoţii au avut „suficientă minte” încât să fure inclusiv….animalele din gospodărie.

Perchezițiile au loc în Ploiești, Filipeștii de Târg, Bărcănești, Puchenii Mari, Blejoi, Bucov, Ciorani și Boldești Scăieni.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna iulie a anului 2017 până în prezent, cei în cauză ar fi sustras diverse bunuri, pe care ulterior, fie le-ar fi utilizat în interes propriu, fie le-ar fi comercializat către alte persoane.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat scule utilizate în construcții, un cal și unelte susceptibile a fi folosite la comiterea infracțiunilor.

7 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 250.000 de lei.

La percheziții au participat și jandarmi.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here