VIDEO/Parfumuri Coco Chanel, vândute în Oborul ploieştean. Acţiune de amploare a celor de la I.J.J. Prahova

Coco Chanel

I.J.J. Prahova, acţiune de control în Obor

VIDEO/Parfumuri Coco Chanel, vândute în Oborul ploieştean. Acţiune de amploare a celor de la I.J.J. Prahova

Jandarmii de la I.J.J. Prahova au organizat o nouă acţiune de control în Oborul ploieştean. Scopul acţiunii a fost acela de  combatere a comerțului neautorizat cu marfă contrafăcută.

Cu acest prilej au fost depistate două persoane, de 31 respectiv şi 32 de ani, ce ofereau spre vânzare 21 parfumuri inscriptionate Coco Chanel, pentru care nu au putut să prezinte certificate de autenticitate. Acestora le-au fost întocmite acte de sesizare pentru încălcarea legislației privind mărcile și indicațiile geografice în conformitate cu prevederile Legeii 84/1998. Totodată, în urma neregulilor constatate, au mai fost aplicate un număr de 7 sancțiuni contravenționale la Legea nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și au fost confiscate mai multe produse constând în decorațiuni de Crăciun și articole vestimentare.

Vezi şi https://republikanews.ro/ploiesti-un-grup-de-persoane-pacaleste-soferii-cu-o-metoda-incredibila-varianta-live-la-metoda-accidentul/?fbclid=IwAR2gdpU_1DP_6F8EQbe83QQcHGmrbEwSrZpPEolweMug1PQqQ6cD7f1JRIg

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursă info, video, foto I.J.J Prahova

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here