logo
RNTV Live

VIDEO/Panică în Vălenii de Munte. Un prahovean s-a speriat de moarte după ce a întâlnit un urs pe şosea. Vezi ce s-a întâmplat

panică Urs rătăcit pe şosea, speriat de o maşină
Mihai Constantinescu

Urs rătăcit pe şosea, speriat de o maşină

Panică în Văleniu de Munte. Un prahovean s-a speriat de moarte după ce a întâlnit un urs pe şosea.

S-a întâmplat astăzi la ora 03.52 când o persoană a văzut în zona stației Petrom de pe D.N.1A,  un urs ce alerga pe şosea. Speriat de farurile unei maşini animalul a intrat pe o stradă lăturalnică. Imediat incidentul a fost anunţat la 112, iar jandarmii au intervenit.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/jandarmii-l-au-prins-in-timp-ce-fura-motorina-ce-explicatie-a-avut/

Jandarmii au acționat prin informarea instituțiilor cu care se coopereaza în caz de animale sălbatice, anunțarea populației din zona şi coordonarea intervenției, prin constituirea de patrule de jandarmi, polițişti şi lucrători din cadrul AJVPS(paznicii fondurilor de vânătoare).

Ursul a fost căutat prin curțile localnicilor şi in zona imediată împădurită(dealul Seciu)in intervalul 04.00 -08.00.  Datorită intervenției prompte, pagubele produse de urs au fost minore(garduri dărâmate)fara a produce stricăciuni în gospodăriile cetăţenilor.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor