VIDEO/Jandarmii au luat cu asalt Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești

VIDEO/Jandarmii au luat cu asalt Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești

Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești a fost luat cu asalt astăzi de 110 jandarmi prahoveni. Aceştia au donat sânge pentru refacerea rezervelor de sânge transfuzabil.

Gestul lor este mai mult decât binevenit, având în vedere că aproximativ unul din 10 pacienţi internaţi (mai ales în secţiile de chirurgie, hematologie, oncologie, ginecologie, obstetrică, traumatologie, ortopedie) au nevoie de o transfuzie.

În ultimii ani tot mai multi pacienţi din secţiile de interne, oncologie sau hematologie au nevoie de transfuzie de trombocite. De multe ori acesti pacienti necesită măcar două unităţi de sânge, sau produse derivate din sânge.

” Sperăm ca acţiunea noastră să fie considerată un îndemn pentru cât mai multe persoane dornice să vină astfel în sprijinul celor care au atât de multă nevoie.”, au spus reprezentanţii I.J.J Prahova

 

Vezi şi https://republikanews.ro/pedofil-extrem-de-periculos-prins-a-convins-aproape-120-de-copii-sa-se-intalneasca-cu-el/?fbclid=IwAR3RCvXzKyyI99ArS6R1Cz8DhhQsec_VOlfoxyyU30lKcthFDIkfNq67Y8o

sursa I.j.J.Prahova

sponsor

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here