VIDEO/FOTO/Ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova. Ce s-a hotărât

app

VIDEO/FOTO/Ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova. Ce s-a hotărât

Ploile abundente din ultima perioadă au creat probleme serioase în Prahova. Multe yone au fost afectate de viituri. Cele mai afectate au fost Lapoș și Sângeru. Viiturile puternice au luat case, mașini dar și vieți omenești, așa cum s-a întâmplat la Sângeru.

Astăi,membri Comitetului Județean pentru Situații de Urgența s-au întâlnit la sediul Prefecturii Prahova pentru a se lua măsurile care se impun în astfel de situații de criză.

sponsor

1 COMENTARIU

  1. Se impune implicarea functionarilor bugetari ordinari . Cind un cetatean vrea sa construiasca locuinta sau adapost pentru animale functionarii publici trebuie sa il consilieze gratuit . Sa ii explice care sint zonele cu risc . Iar daca cetateanul constuieste totusi acolo , in caz de dezastru , sa ii fie salvata viata dar sa nu primeasca un leu din bugetele publice ( despagubire sau ajutor pentru reconstruire ).
    Doamna prefect , nu mai tineti in brate primarii si consiliile locale din judet . Nu va mai prefaceti ca nu vedeti ilegalitatea unor hotariri de consiliu local . Inteleg ca mincati toti din acelasi buget dar cu propria constiinta cum va impacati ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here