VIDEO/Elevii Școlii de Agenți de Poliție din Câmpina şi cei ai Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” au depus jurământul

sursa youtube
angajare

VIDEO/Elevii Școlii de Agenți de Poliție din Câmpina şi cei ai Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” au depus  jurământul

Emoţii astăzi pentru elevii Școlii de Agenți de Poliție din Câmpina şi cei ai Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu”. Astăzi au depus jurământul.

Alături de cei 298 de elevi ai Şcolii de Subofiţeri de Pompieri, la festivitate au participat consilierul de stat în aparatul propriu de lucru al prim-ministrului colonel Radu ŢIPIŞCĂ,  subprefectul judeţului Prahova Emil DRĂGĂNESCU, reprezentantul comenzii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel  Cristian RADU, precum şi reprezentanţi ai administraţiei publice, părinţi, rude şi prieteni ai elevilor.

La încheierea momentului festiv, invitaţii au fost martori la moment emoţionant de cerere în căsătorie în faţa colegilor de promoţie.

La Şcoala de Agenţi de Poliţie din Câmpina au depus jurământul aproximativ 1300 de tineri.

Depunerea jurământului de credință la Școală de agenți de politie ”Vasile Lascar” din Campina, promoția 2019.

تم النشر بواسطة ‏‎Prefectura Prahova‎‏ في الجمعة، ١٥ مارس ٢٠١٩

sursă video Prefectura Prahova

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here