Video!De ce ai nevoie ca să circuli în siguranţă în zona “Ofelia”? De mult noroc!

Un cititor republikanews.ro ne-a semnalat o problemă mai veche cu care se confruntă toţi cei care ajung în zona “Ofelia” din Ploieşti, în speranţa că poate autorităţile se vor sesiza şi vor lua măsurile care se impun.

În această zonă, nu merg semafoarele de foarte mult timp. Fiind vorba de una dintre intersecţiile mari ale oraşului, circulaţia în siguranţă este o chestiune de noroc atât pentru cei care ajung în cu maşinile, cei care sunt pietoni sau cei care se ocupă de transportul în comun.

Lipsa semaforului face ca în zonă traficul să se desfăşoare la mica înţelegere, cel puţin în cazul pietonilor care de multe ori sunt obligaţi să traverseze în fugă pentru a ajunge în siguranţă pe partea opusă.

Şoferii se mai pot ghida după semnele de circulaţie din zonă şi deci pot deplasa în siguranţă, însă pentru pietonii traverarea este riscantă.

Să sperăm că ploieştenii vor fi norocoşi şi pe viitor şi vor beneficia de semaforizare în zonă, aşa cum ar fi normal.

foto reprezentativă cu caracter ilustrativ

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

VIDEO/ Bursa de valori educaționale – Colegiul Național Militar “Dimitrie Cantemir”...

Ordinea, disciplina, munca si dragostea de tara sunt cateva dintre cuvintele care descriu una dintre scolile de top din Prahova si totodata din Romania....