logo
RNTV Live

VIDEO/ Zeci de polițiști, jandarmi și pompieri luptă în Campionatul Național UNIFIGHT de la Ploiești

WhatsApp Image 2017-05-24 at 15.33.20 (1)
Oana Stoica

Avem în Prahova oameni ai legii de care infractorilor ar trebui sa le fie teama …la propriu. Un polițist  din trupele speciale și un agent de la secția trei, se luptă în finala Campionatului Național de UNIFIGHT al Ministerului Afacerilor Interne care se desfășoară de astăzi la Ploiești. Marian Doru, luptător la SAS Prahova, a ajuns în finală în toate cele 12 ediții ale campionatului și a luat medalii. Așa că este convins că și acum va ieși învingător. Mai ales că de aproape 20 de ani practică acest sport.

 

 

Și colegul lui de la secția 3 de Poliție Ploiești spear să facă o figură frumoasă în competiție. 64 de dintre cei mai buni sportivi ai ministerului, și vorbim atât de polițiști cât și de jandarmi sau pompieri, luptă la Ploiești.

 

 

Și colegul lui de la secția 3 de Poliție Ploiești speră să facă o figură frumoasă în competiție. 64 de dintre cei mai buni sportivi ai ministerului, și vorbim atât de polițiști cât și de jandarmi sau pompieri, luptă la Ploiești.

Și președintele Federației de UNIFIGHT din Republica Moldova a fost prezent la Ploiești la deschiderea campionatului.

 

Pentru ca această competiție să se desfășoare în cele mai bune condiții, conducerea CSM Ploiești a pus la dispoziția organizatorilor, Sala Leonard Doroftei. Campionatul se desfășoară în zilele de 24 și 25 mai, iar intrarea este liberă.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor