VIDEO/ Veteran de război, umilit la parada de 1 Decembrie

cel mai verde complex reziential

Ne vine sa credem sau nu, 1 Decembrie este despre discursuri demagogice, falsi patrioti si parade non-euro. Ne bucuram de fasole si ciolan din import si ne punem steaguri pe frunte, fara sa ne pese macar de urmele prezentului, mai ales de cele ale trecutului.

Politicieni „repetenti” la istorie trec de  Ziua Nationala pe langa o carte vie, fară măcar să întindă o mână. La cei 101 ani, veteranul de război  Emil Vețeleanu  inca mai poarta pe chip bucuria de a fi roman si emotia a ceea ce însemna odinioară ARMATA,

Imaginile surprinse la Ramnicu Valcea au ajuns pe retelele de socializare insotite de urmatorul mesaj.

INTIMIDAȚI DE TOIAG?…DESPRE UN PIC DE (NE)RECUNOȘTINȚÃ ETERNÃ…

cel mai verde complex reziential

de Cãtãlin Georgescu

Am sărbătorit Ziua Naționala a României, Ziua Marii Uniri! S-au depus coroane de flori, s-au cântat imnuri, s-a fãcut paradã… S-au transmis urãri. Prefectul judetului a primit foarte multe. Lângã domnia sa, un veteran de rãzboi, contemporan cu vremuri tulburi mai ales atunci, nu prea a beneficiat de aceeași „cãldurã” din partea celor mai tineri, care se bucurã azi de libertăți pentru care odinioarã s-a luptat cu adevãrat, cu bãrbãție, cu arma în mânã! Totusi, doi inși l-au remarcat lângã dl prefect și pe Domnul Veteran!…Omul, cuminte, avea o mânã ocupatã cu toiagul bãtrâneților și cealaltã cu un steguleț. Cu ambele, însã, ținea pe vremuri o armã…
Cinste celor care au respectat asta ! V-am remarcat și noi, domnilor !
Iertare dumneavoastrã, Domnule Veteran de Rãzboi !

Later Edit:

Ne bucură să vedem atâta interes din partea dumneavoastră pentru acest material filmat absolut spontan și vă mulțumim pentru comentarii cât mai civilizate!
Fiindcă au început să fie aduse acuzatii unui anumit partid precum și la adresa filmului cum ca ar fi fost „tăiat”, ceea ce este profund NEadevărat, orice altă referire la politicul local, sau care conține injurii sau expresii jignitoare, va fi moderată!
Domnul veteran de razboi din imagini se numeste Emil Vețeleanu și are 101 ani, adică exact atâția cât au trecut și de la Marea Unire! Cei care doresc să afle amanunte nu numai despre domnul Veteleanu, dar si despre ceilalti bravi valceni, pot încerca pe numărul de telefon al Asociației Veteranilor de Război filiala Rm. Vâlcea – 0250738174.

INTIMIDAȚI DE TOIAG?…DESPRE UN PIC DE (NE)RECUNOȘTINȚÃ ETERNÃ…de Cãtãlin Georgescu Am sărbătorit Ziua Naționala a României, Ziua Marii Uniri! S-au depus coroane de flori, s-au cântat imnuri, s-a fãcut paradã… S-au transmis urãri. Prefectul judetului a primit foarte multe. Lângã domnia sa, un veteran de rãzboi, contemporan cu vremuri tulburi mai ales atunci, nu prea a beneficiat de aceeași "cãldurã" din partea celor mai tineri, care se bucurã azi de libertăți pentru care odinioarã s-a luptat cu adevãrat, cu bãrbãție, cu arma în mânã! Totusi, doi inși l-au remarcat lângã dl prefect și pe Domnul Veteran!…Omul, cuminte, avea o mânã ocupatã cu toiagul bãtrâneților și cealaltã cu un steguleț. Cu ambele, însã, ținea pe vremuri o armã…Cinste celor care au respectat asta ! V-am remarcat și noi, domnilor !Iertare dumneavoastrã, Domnule Veteran de Rãzboi !Later Edit:Ne bucură să vedem atâta interes din partea dumneavoastră pentru acest material filmat absolut spontan și vă mulțumim pentru comentarii cât mai civilizate!Fiindcă au început să fie aduse acuzatii unui anumit partid precum și la adresa filmului cum ca ar fi fost "tăiat", ceea ce este profund NEadevărat, orice altă referire la politicul local, sau care conține injurii sau expresii jignitoare, va fi moderată!Domnul veteran de razboi din imagini se numeste Emil Vețeleanu și are 101 ani, adică exact atâția cât au trecut și de la Marea Unire! Cei care doresc să afle amanunte nu numai despre domnul Veteleanu, dar si despre ceilalti bravi valceni, pot încerca pe numărul de telefon al Asociației Veteranilor de Război filiala Rm. Vâlcea – 0250738174.

Posted by Radio Valcea1 on Sunday, December 1, 2019

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here