logo
RNTV Live

VIDEO/ Un ursuleț a făcut spectacol la Azuga. S-a jucat în zăpadă ca un copil

rnews

Suntem în aprilie și se apropie Paștele. La munte însă este iarnă autentică. În ultimele două zile a nins, iar turiștii care au ajuns în week-end pe Valea Prahovei, s-au bucurat de zăpadă.

Stratul abia așternut este destul de consistent. În popor, un astfel de fenomen se numește ”zăpada mieilor”. Nu doar turiștii s-au bucurat de proaspătul strat de nea, ci și un ursuleț care a coborât până în Azuga.

În această perioadă, urșii ies din hibernare și sunt flămânzi. Așa că ajung până în localitățile de pe Valea Prahovei, în căutare de hrană. Ursulețul care a ajuns lângă o pensiune din Azuga, părea însă mai mult bucuros de zăpadă, decât înfometat. Angajații pensiunii l-au filmat în timp ce se juca și făcea tumbe în zăpadă. Nici măcar câinele care lătra lângă el nu l-a deranjat din joacă.

Imaginile postate pe Facebook de angajații pensiunii, au strâns rapid mii de vizualizări.

Citește mai mult pe : http://www.mediafax.ro/social/video-a-nins-la-munte-un-urs-a-fost-filmat-in-timp-ce-se-juca-in-omatul-proaspat-depus-pe-valea-prahovei-16226502

Sursa: mediafax.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor