logo
RNTV Live

VIDEO Un nou operator de salubritate în Ploiești

rosal-9-aprilie-manual_thumb
Dumitrescu Vlad

Marți este ultima zi în care operatorul Rosal a mai prestat activitatea de curățenie căi publice în Ploiești! Potrivit directorului RASP Ploiești, Zoia Staicu, tot marți, reprezentanții administrației publice ploieștene s-au întâlnit cu cei doi operatori care au fost invitați la negociere directă.

”Astăzi este ultima zi de contract a operatorului SC Rosal Group SRL. Tot astăzi avem întâlnirea cu cei doi operatori care au fost invitați la negociere directă, urmând ca de mâine să intrăm în normalitate. Sperăm că aceste lucruri să se rezolve în cel mai scurt timp”, ne-a declarat Zoia Staicu, directorul RASP Ploiești.

Vă reamintim faptul că, mai mulți angajați ai operatorului de salubritate au protestat în fața sediului societății. Aceștia sunt îngrijorați deoarece rămân fără locuri de muncă și nu-și mai pot recupera salariile restante încă din luna mai.

CITEȘTE ȘI:

Mai mulţi angajaţi Rosal fac grevă. Rămân fără loc de muncă/ VIDEO

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor