VIDEO: Un jandarm zgârie intenționat o mașină lăsată pe avarii

angajare

Camerele de supraveghere din București au surprins momentul când un jandarm scoate mâna pe geam și zgârie intenționat aripa unei mașini parcate neregulamentar, pe mijlocul străzii.

„Am avut o urgență. Am lăsat mașina, într-adevăr, în mijlocul drumului pe avarii, aveam și numărul de telefon pe parbriz, la vedere. Am intrat unde aveam treabă la bancă. Când am ieșit de acolo am constatat că mașina era zgâriată. Uitându-mă în jur am văzut că nu sunt camere de luat vederi la bancă. Până la urmă mi-am adus aminte că în zonă locuiește un prieten și l-am întrebat dacă are o cameră în zona respectivă. A scos camera și am observat de fapt cine era vinovatul”, a declarat șoferul pentru B1 TV, citat de Hotnews.

Șoferul a anunțat că va face plângere penală în acest caz: „În ce țară trăim, pentru ce plătim pensii speciale, pentru ce plătim sporuri de risc? Care era riscul jandarmului? Ce treabă aveau acolo jandarmii, ce fac ei toată ziua, cu asta se ocupă?”.

Reacția Jandarmeriei

Jandarmeria a confirmat că autospeciala Dacia Logan care apare în imagini aparține Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

„În acest caz, au fost dispuse măsuri urgente de identificare și verificare a acestui incident regretabil, în urma cărora vor fi luate măsuri de sancționare drastică, în conformitate cu regulamentele militare. Este un comportament care nu se justifică în nicio situație, mai ales din partea unui reprezentant învestit cu exercițiul autorității publice. Dacă se va constata că fapta întrunește elementele constitutive ale infracțiunii, vom înainta, de urgență, Parchetului Militar pentru verificare și vom acorda tot sprijinul organelor abilitate să soluționeze acest incident regretabil. Ne prezentăm scuze publice și reiterăm că un astfel de comportament nu caracterizează instituția Jandarmeriei”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei remis HotNews.ro.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here