logo
RNTV Live

VIDEO/ Ultimele imagini din mașina în care au ars de vii cinci tineri. Bolidul în care se aflau rula cu 150 de km la oră

tineri arsi de vii
Oana Stoica

Prietenii sunt îndurerați și revoltați.

Pe 1 noiembrie, în jurul orelor 3,30 dimineața, în localitatea Ilișești din județul Suceava, s-a produs un cumplit accident rutier.

Poate cel mai îngrozitor din ultimii ani.

Cinci tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, au murit arşi de vii într-un Audi A6. Mașina care rula cu viteză s-a izbit de un camion.

Mașina a luat foc și cei cinci au ars de vii.

Cu două ore înainte însă, unul dintre pasagerii decedați în cumplitul accident, a realizat o filmare în mașina cu care se îndreptau spre o petrecere de Halloween.

Se vede cum șoferul circula cu 150 de kilometri la oră. Filmarea a ajuns la un prieten din Germania, Marius Nastiuc.

Acesta a postat pe Facebook filmulețul însoțit de un mesaj dur.

„M-am săturat de ştirile voastre eronate, de toate c***turile pe care le postaţi! Nu a fost niciun live şi de mine a fost postat video-ul primit de Emanuel Darius Paraliuc în noaptea tragediei, la ora 01:05, care este mai jos! Pe care l-am şters ulterior. Unde vedeţi 280 km/h?? De ce mai căutaţi întrebări, răspunsuri? Cu ce va ajută?? Că erau prea tineri, că faţă nu avea ce caută cu ei, că sunt nişte vitezomani, că nu trebuia sărbătorită petrecerea de Halloween. Au fost nişte copii, care în niciun caz nu aveau de gând să îşi ia zilele.

Familiile îndurerate nu mai au nimic altceva decât o durere îngrozitoare, la fel şi noi prietenii victimelor, sau chiar mai mult decât prieteni. Adevăraţii prieteni, nu cei apăruţi după tragedie, peste noapte. Vă rog, lăsaţi-i să se odihnească în pace!”, a scris tânărul pe Facebook.

Pompierii care au stins focul au descoperit în interior trupurile carbonizate ale lui Ciprian Năsăudeanu, Beniamin Marian Paraliuc (16 ani), Emanuel Darius Paraliuc (19 ani), Andrei Prelucă (19 ani) şi al Simonei Lazarovici (16 ani).

 

Citește mai mult pe: http://m.adevarul.ro/locale/suceava/video-filmul-groazei-bolidul-a6-cinci-tineri-goneau-150-kilometri-ora-murit-arsi-vii-cat-e-nr–kilomtraj-manca-ti-as-1_59fc42985ab6550cb8c48cd5/index.html

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor