logo
RNTV Live

VIDEO / Tergiversări la reducerea tarifului la gigacalorie? Vezi cât ar putea plăti ploieștenii de la 1 noiembrie

repartitoare-termice-calorifere-09vt-vt
rnews

Decizia reducerii tarifului la gigacalorie se lasă așteptată. După ce inițiativa a fost disputată de către grupurile politice de consilieri locali, primarul Adrian Dobre spune că speră să nu fie vorba despre o „tergiversare”. „Există un proiect de hotărâre, depus la sfârșitul lunii august, care la începutul lunii octombrie a îndeplinit acel termen de 40 de zile lucrătoare. Sper ca până la sfârșitul acestei luni, când va avea loc ședința de Consiliu Local, toți factorii politici să se implice și am invitat toți membrii Consiliului Local să participe ca semnatari ai unui astfel de proiect pentru că este foarte important pentru cetățeni. Sper să nu se tergiverseze, vineri ar fi trebuit să avem o ședință comună a comisiilor de finanțe și de utilități, nu s-a putut din motive personale, am reluat ideea pentru astăzi, am fost anunțat că iarăși nu se ține, sper să nu fie o tergiversare astfel încât cetățenii să nu poată beneficia de o astfel de subvenție de 1 noiembrie”, a declarat Adrian Dobre, primarul Ploieștiului.

În prezent, tariful gigacaloriei este de 186,97 de lei plus TVA, iar propunerea despre care amintește Adrian Dobre stabilește tariful la 161,29 de lei plus TVA.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor