logo
RNTV Live

Video/ Sute de oameni în fața PSD Prahova. Bogdan Toader: ”Noi vrem să trăim într-o lume normală, nu ne dorim vrajbă și ură”

psd manifestatie
Oana Stoica

În fața sediului PSD Prahova s-au strâns în această seară sute de persoane. Deși inițial s-a crezut că este vorba despre o contra-manifestație la protestele anti Guvern, Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, prezent și el în mulțime, a lămurit lucrurile. ”Este o ședință cu consilierii și primarii din tot județul. Din păcate n-au intrat toți, îi vom băga pe rând în partid. Nu plecăm nicăieri, nu manifestăm, ne-am adunat la o ședință de partid. Sunt 441 de consilieri, plus 45 de primari. Noi vrem să trăim într-o lume normală, în pace și armonie, nu ne dorim vrajbă și ură”, a declarat Bogdan Toader.

Toader a mai spus că ușile partidului sunt deschide, tot ca un simbol al deschiderii pe care o au față de manifestanții din Ploiești. Simpatizanții PSD nu au pancarte sau vuvuzele, ci doar steaguri ale României.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor