VIDEO/ Spirite încinse la arestul din Câmpina. Un tată face acuzaţii extrem de dure

cautam-reporteri-republikanews

VIDEO/ Spirite încinse la arestul din Câmpina. Un tată face acuzaţii extrem de dure

Un tată face acuzaţii dure la adresa oamenilor legii din Câmpina. Acesta susţine că fiul său a fost bătut în arestul din Câmpina pentru a recunoaşte fapta pentru care fusese închis.

Mai mult decât atât, bărbatul spune şi că băiatul său ar fi fost obligat să recunoască şi alte fapte de care nu s-ar face vinovat.

just insolv sprl

Vom reveni

UPDATE
Potrivit IJP Prahova, în data de 22 iunie, persoana care se afla încarcerată în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Prahova, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești în vederea efectuării de investigații medicale, ca urmare a unei autovătămări. În urma consultului, cadrele medicale au stabilit că vătămările produse sunt minore, nefiind necesară internarea. În cauză a fost informat și judecătorul delegat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina.

Vezi şi https://republikanews.ro/prahova-din-nou-lovita-de-ploi-sunt-asteptate-descarcari-electrice-averse-torentiale-grindina-si-vijelii/?fbclid=IwAR0JQWycSGQnVt3BNCe9FM3Ejuk6-inBTxhiWixP380vjxNBVZg7GFF5ccE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here