logo
RNTV Live

Video şi foto: Târgul de primăvară organizat în curtea CN IL. Caragiale din Ploieşti dă clasă celor din oraş

Raluca Eparu

Prima ediţie a târgului de primăvară de la Colegiul Naţional “I.L. Caragiale” din Ploieşti a fost un real succes. Standurile au avut obiecte de calitate, realizate de meşteri artizani, dar şi de elevi care au demonstrat că au simţ artistic şi că ştiu să-l valorifice în interesul lor şi al şcolii în care învaţă. La obiectele prezentate au lucrat atât elevi de şcoală primară, gimnaziu, cât şi cei de la liceu.

10% din încasări au fost donate şcolii, pentru modernizarea bibliotecii sau alte proiecte deja începute, iar clienţii care voiau să facă pur şi simplu donaţii puteau să deguste o limonadă excelentă la 3 lei paharul sau prăjituri la 5 lei. Până la un moment dat s-au vândut şi sarmale la caserolă, făcute la cantina colegiului, dar acelea s-au terminat repede.

Totul a fost posibil datorită asociaţiei de părinţi care a gândit alături de elevi întregul eveniment. Mai mult, părinţii au avut şi standul lor, cu tricouri personalizate cu numele colegiului, obiecte de papetărie şi multe altele.

Ca fost elev al liceului, de dimineaţă, pe la târgul din curtea şcolii a venit şi Adrian Dobre, primarul Ploieştiului. Acesta a fost însoţit de omologul său de la Berceni, primarul Cosmina Pandele, care este şi membru al asociaţiei părinţilor din Caragiale, intr-o scurta vizita a standurilor.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor