logo
RNTV Live

VIDEO/ Scandal monstru după ce un bărbat a refuzat să i se ia temperatura înainte de a intra în hipermarket

scandal
Mihai Constantinescu

VIDEO/ Scandal monstru după ce un bărbat a refuzat să i se ia temperatura înainte de a intra în hipermarket

Scandal în faţa hipermarket din Capitală după ce un bărbat a refuzat să i se ia temperatura înainte de a intra la cumpărături. Acesta fost până la urmă încătuţat de poliţişti

“La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, care au identificat trei persoane, doi bărbați și o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea.

La momentul în care polițiștii le-au solicitat să se legitimeze, persoanele au refuzat, au devenit recalcitrante și au manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care au fost imobilizate și conduse la sediul subunității de poliție.

Persoanele au fost sancționate contravențional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal și împiedicarea intervenției polițiștilor în îndeplinirea obligațiilor de serviciu”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

https://youtu.be/jkPpbiBUT44

sursa Antena 3

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor