logo
RNTV Live

Video/ Radarele poliţiştilor au fost date peste cap astăzi. Viteza ameţitoare i-a lăsat fără permise

Mihai Constantinescu

Cinci conducători auto au fost surprinşi astăzi de aparatul radar, circulând cu viteze excesive pe autostrăzi.

Primul şofer depistat că a călcat pedala de acceleraţie mai mult decât ar trebui a fost descoperit de către poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale, pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva. Este vorba despre un bărbat, de 29 de ani, din Deva care a fost prins conducând cu 186 de km/h.

Al doilea vitezoman a fost depistat pe Autostrada A3 de către poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale. Este vorba despre un bărbat de 44 de ani, din Bucureşti care conducea cu viteza de 240 de km/h, pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti.

Un alt tânăr de 21 de ani, din judeţul Dâmboviţa, a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile, fiind depistat circulând pe A 1 – Râmnicu Vâlcea – Deva, cu 183 km/h.

Si poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat un vitezoman. Este vorba despre o femeie de 32 de ani, din Deva,  care a fost depistată conducând cu 210 km/h. Şoferiţa fost surprinsă cu aparatul radar, la kilometrul 309.

Un bucureştean de 37 de ani, a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 2.900 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile, după ce a fost înregistrat de aparatul radat, circulând cu 181 km/h.

sursa politia romana.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor