logo
RNTV Live

VIDEO: Profesor filmat în timp ce sărută o elevă de 15 ani în clasă!

profesor eleva sarut
rnews

 Profesor filmat în timp ce sărută o elevă de 15 ani în clasă

Caz uluitor la Sighetu Marmației. Un profesor de engleză a fost filmat în timp ce săruta cu foc o elevă de 15 ani, în fața clasei. 

Profesorul, titular la catedra de engleză, și-a recunoscut fapta și a demisionat după ce filmarea a apărut pe net.

„Am discutat de dimineață cu conducerea unității de învățământ. Ieri am fost informați despre acest incident reprobabil. Conducerea școlii s-a autosesizat cu privire la acest incident regretabil, a avut o discuție cu profesorul de engleză, care și-a recunoscut fapta și totodată gravitatea acestei fapte și și-a dat demisia. Și-a dat demisia din învățământ, el fiind titular pe catedra de limba și literatura engleză de la un liceu tehnologic din Sighetu Marmației.

Asemenea comportamente deviante nu au ce sa caute în niciun context și cu atât mai mult într-un context educațional.

Nu se verifică ipoteza că ar fi fost o condiție sărutul pentru nota de trecere. Din discuții cu conducerea școlii a rezultat faptul că eleva învață bine și oricare ar fi motivele, nu se pot justifica astfel de comportamente în cadrul educațional”, a declarat Adriana Meșter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.

Fata beneficiază de consiliere psihologică.

Digi 24

https://youtu.be/M6tVSOWMlkY

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor