logo
RNTV Live

VIDEO/Prahova: Masca a devenit obligatorie

Mihai Constantinescu

Masca, obligatorie în spaţiile deschise aglomerate

Creşterea numărului de persoane infectate cu noul coronavirus a impus măsuri noi şi în Prahova. Astfel, masca de protecţie a devenit obligatorie.

Potrivit ultimei raportări de ieri, de la începutul pandemiei, în județului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV 2 un număr de 2097 de persoane. Dintre acestea 241 au fost declarate vindecate și externate, iar 87 au decedat. Ultimele decese au fost înregistrate în cazul a trei persoane de sex masculin, cu vârstele de 54, 60, 66 de ani bărbat și a unei femei, în vârstă de 62 de ani. Toți cei patru aveau comorbidități.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, în spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă, sunt internați 25 de pacienți, dintre care 14 sunt ventilați.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahova-un-barbat-de-47-de-ani-a-murit-in-conditii-suspecte-criminasistii-sunt-la-fata-locului/?fbclid=IwAR3V1WMNmmcvTrBggsu0POKO8tk8R5NX7FjK3vLAEkjnXfAJqlyHRd2gJy0

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor