logo
RNTV Live

VIDEO: Polițiști bătuți cu propriul baston!! » Criticați de un coleg: „Mă tem pentru siguranța lor!”

Ștefan Petre

Trei polițiști, printre care și o femeie, au fost bătuți cu propriul baston de către un bărbat de 59 de ani, pe care încercau să-l imobilizeze pe o stradă din Brăila. Polițiștii au fost chemați pentru că bărbatul, extrem de agresiv, vandaliza mașina unui vecin.

Bărbatul a fost orbit de furie la vederea polițiștilor, astfel că s-a năpustit și asupra lor și i-a lovit, inclusiv pe polițistă. El este acum cercetat pentru ultraj şi distrugere, potrivit Observator News.

Potrivit surselor, agresorul ar fi fost internat de mai multe ori la Psihiatrie. 

Polițistul Dani Cek critică modul de acțiune al colegilor de breaslă

Etichetat de pe rețeaua de socializare Facebook și întrebat despre modul cum au acționat oamenii legii din Brăila, utilizatorul Dani Cek, cont aparținând de asemenea unui polițist, a scris într-o postare:

„Rămân la părerea mea că această profesie trebuie aleasă din vocație. Punct.

Dacă sunt încadrați din sursă externă și trimiși direct pe stradă, să zicem că le pot găsi o scuză. Că nu au avut acces la pregătire, îndrumare și coordonare în teren. Dacă sunt recent veniți din școală, mă pot gândi că un polițist bun se formează în câțiva ani pe stradă.

Dar când îi văd că sunt mai tineri, dar la fel de voinici ca mine, mă tem pentru siguranța lor!”

Ce spune IPJ Brăila

La data de 16 martie a.c., în jurul orei 11:50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că vecinul său provoacă distrugeri autoturismului aflat în proprietatea fiului său, pe o stradă din municipiul Brăila.

Polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică s-au deplasat la fața locului unde au identificat un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din Brăila, care a devenit recalcitrant. În încercarea de a-l imobiliza, polițiștii ar fi fost loviți de către bărbat cu pumnii și picioarele, reușind astfel să scape, adresând în același timp amenințări cu acte de violență la adresa polițiștilor.

Acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj și distrugere.”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor