logo
RNTV Live

VIDEO/ PMP Prahova vrea primari în cele trei localități prahovene unde se organizează alegeri anticipate

IMG-20170526-WA0006
rnews

PMP Prahova a intrat cu trei candidați în această campanie pentrru alegerile parțiale din 11 iunie. Sunt oameni care provin din mediu de afaceri, care au experiență politică și cu care cei din conducerea PMP Prahova spun că vor câștiga aceste alegeri.

Cei trei candidați își doresc fotoliul de primar în orașele Bușteni și Băicoi, dar și în comuna Dumbrava.

Liderul PMP, Traian Băsescu a afirmat, la Colegiul Național al PMP, că își pune toată încrederea atât în candidații de la Prahova, cât și în ceilalți candidați din țară și că exclude varianta obținerii unor “scoruri penibile”.

Alegerile anticipate au loc pe 11 iunie. În Prahova, sunt patru localități unde se organizează acest scrutin. Este vorba despre comunele Dumbrava și Călugăreni, unde foștii edili au decedat, orașul Bușteni, unde locul a rămas vacant în urma alegerii  ca senator a lui Emanoil Savin și orașul Băicoi, acolo unde Ciprian Stătescu a fost suspendat din funcție, însă a decis să intre în această cursă electorală.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor