logo
RNTV Live

VIDEO: Ploieștiul, fără finanțare PNDL! Cristian Ganea dă vina pe primarul Dobre!

Vom avea legătura directă între Nord și Podul Înalt! Varianta pentru evitarea aglomerației
Ciprian Radu

Ploieștiul, fără finanțare PNDL!

Gafa uluitoare care a lăsat Ploieștiul fără finanțare PNDL a pus la fiert administrația ploieșteană. Primarul Dobre a aruncat pisica în curtea viceprimarului George Pană. 

Celălalt viceprimar, Cristian Ganea, spune că primarul Adrian Dobre este de vină și oamenii săi din aparatul municipalității. Adică city managerul Teodora Marin și Sorina Șom, fost director al Direcției Tehnic Investiții (DTI).

CITEȘTE și  VIDEO: Război total la Ploiești! Senatorul Radu Oprea îl desființează pe Dobre!

Motivul pentru care Ploieștiul a rămas fără acește fonduri vitale este halucinant. Documentația nu a fost trimisă la timp! Asta, în timp ce localități precum Berceni, Blejoi, Ciorani sau Drajna s-au îngrijit să se încadreze în termen.

CITEȘTE și Adrian Dobre vrea capul unui viceprimar. De ce se vrea o măsură aşa dură

Ba chiar, în cazul multora dintre zecile de localități prahovene care au primit aprobarea Ministerului Dezvoltării, documentația a fost depusă de primari personal. Pentru siguranță!

La Ploiești, potrivit declarațiilor lui Cristian Ganea, actele au fost trimise cu poșta obișnuită. Fără confirmare, și la un număr de fax inexistent!

Lista de investiții trebuia să ajungă la Ministerul Dezvoltării pe cel târziu 17 martie, dar documentele au venit abia pe  20.

Inițial, s-a crezut că Ministerul Dezvoltării va face o excepție și va lua în considerare lista cu investiții a Ploieștiului. S-a spus atunci că va fi luată în calcul data trimterii documentelor, nu data sosirii. Care depășise termenul. Până la urmă, răspunsul a fost negativ.

Județul Prahova a primit prin PNDL aproape 768 de milioane de lei. Ploieștiul, nimic! 

Și prima întrebare este cât se poate de simplă. De ce toate celelalte localitați s-au încadrat, numai Ploieștiul, nu?

Până acum, nicio anchetă pentru stabilirea vinovaților nu a fost efectuată.

Iată ce spune viceprimarul Cristian Ganea despre pierderea finanțării prin PNDL:

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor