Un ploieștean plecat în Serbia a devenit victima hoților de buzunare, într-un mijloc de transport în comun. Oamenii legii de acolo nu au putut sau nu au dorit să intervină. Motivul, spune românul, ar fi limba.

Rămas fără 2500 de euro într-un autobuz (potrivit textului postării, deși în videoclip menționează suma de 2000 de euro), ploieșteanul se plânge că poliția din Serbia nu a vrut să îl ajute, din cauza faptului că nu vorbea sârbă sau rusă (singurele limbi, conform lui, pe care aceștia le folosesc oficial).

„Dacă nu știți limba rusă sau sârbă, nu avem cu ce să vă ajutăm!” ar fi fost răspunsul primit de bărbat de la organele de poliție.

El a decis să își expună povestea pe rețelele de socializare, povestind că nu a fost lăsat nici măcar să depună o cerere și că a fost scos cu forța de pe holul secției. Acuzațiile pe care le aduce sunt grave: prahoveanul spune că totul s-ar fi întâmplat din cauza relațiilor dintre mafia sârbească și poliție și anunță că va contacta ambasada imediat cum ajunge în România.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *