logo
RNTV Live

VIDEO NECENZURAT/ “…copilul tău handicapat, îl violez și îi rup picioarele” O femeie din Ploiești se teme pentru viata familiei ei

poza agresor
rnews

O femeie din Ploiești a scăpat ca prin urechile acului de un vecin care a amenințat-o atât pe ea, cât si pe copilul acesteia care are probleme de sănătate.

Pentru a dovedi prin ceea ce trecce, aceasta a inregistrat tot momentul si l-a postat pe retelele de socializare, în speranța că va găsi sprijin din partea autorităților.

La scurt timp, femeia amenințată a venit si cu lămuriri în privința scandalului.

In anul 2017, ne-am mutat pe o anumită stradă din Ploiesti, la casă. (După ce am locuit în multe alte locuri, în chirie, cu copii, cel mai mic fiind cu handicap grav, afectiuni severe)Din primă clipă, am întâmpinat foarte mari probleme cu anumite familii de chiriași ai primăriei. Acestia se obișnuiseră, printre altele, să stea efectiv pe borduri, pe canale, respectiv, chiar să aducă scaune, pentru a scuipa semințe si alte gunoaie în jur, a asculta manele, a consuma cafea, bere și altele. Gălăgia și disconfortul dura. Aceste petreceri aveau loc în fața locuinței în care noi tocmai ne mutasem. Locuinta a fost goală o perioadă. Un fenomen foarte întâlnit în Ploiești. (Petrecăreala pe stradă, până târziu)A fost nevoie ca din prima seară să solicităm sprijinul politiei. Care la final, a simtit teamă să ne lase singuri aici. Cred că s-au perindat un timp. Au solicitat și jandarmeria la un moment dat. E… 5 ani mai târziu… beții și scandal pe stradă, suntem vesnic amenintati pentru că după ce că îndurăm astfel de scandaluri, galagie, PAGUBE MATERIALE, am îndraznit să ne protejăm familia solicitând mereu sprijinul autoritaților.In seara ce a trecut, pe lângă faptul că am fost injurați, jigniți, amenințati în fel si chip, chiar și de față cu autoritațile… o frază repetată la nesfârsit… îmi răsună în urechi:”Mă piș pe copilul tău handicapat, îl violez și îi rup picioarele” !!! Rostite de un chiriaș al primăriei, care desi are 25 spre 30 de ani…ceva de genul, nu munceste, are doi copii mici și al treilea pe drum. Nu vreți să stiți în ce condiții locuiesc. Este același care în live-ul anterior, mă trimitea la muncă. Am o veste! Eu muncesc non stop, cu forme legale, nu stau la birt, pe domeniul public, nu locuiesc în chirie la primărie! Si lupt pentru siguranta si drepturile familiei mele, ale copiilor mei cu pretul vietii. Ca oricum sanatatea mea e subreda, ingrijind non stop un copil cu afectiuni foarte grave si delicate. Fara ajutor real din partea statului. Pe lângă asta am fost scuipată, jignită, hărțuită, amenințată (eu și fiica mea minoră) cu moarte și viol. De câtre unul care a iesit din închisoare (se spune că ptr viol și agresiune) și fiul care este agresor cunoscut pe aici.Solicit urgent să se ia măsuri pentru injurii, discriminare și amenințare gravă asupra unei persoane (minore) cu handicap! Acesta este fără apărare în fața unor indivizi periculoși. Dorim să trăim, nu în teroare, în casele noastre, nu terorizați. Atât noi cât și alți vecini.Persoanele cu dizabilitati au departament special in Primaria Ploiesti pentru drepturile si protectia lor??? Ca pentru relatii speciale cu o anumita categorie exista. Oamenii apti de munca au mai multe drepturi, beneficii si protectie decat cele bolnave! Obligatii nu au! De ce?

Orice punct de vedere referitor la acest caz, poate fi transmit pe adresa office@republikanes.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor