Sursă foto: Oglinda de Azi

Doctorul Călin Tiu și-a anunțat miercuri, 29 martie, demisia din funcția de manager al Spitalului Municipal din Câmpina. Aflat la al doilea mandat, câștigat prin concurs acum doi ani, reputatul chirurg câmpinean consideră că, după 10 ani în fruntea unității spitalicești, a venit timpul pentru o pauză.


„Poți fi influențat să…, dar nu a fost cazul în povestea noastră. Am văzut și eu ecouri în presă și întrebarea dacă au existat presiuni. Singura presiune care a existat asupra mea din partea domnului primar Moldoveanu a fost aceea de a rămâne pe postul de manager, nicidecum de a mă îndepărta” – explică dr. Călin Tiu, pentru Oglinda de Azi.

Economistul Marius Niculescu urmează să preia interimatul din 20 aprilie până la data la care se va organiza un concurs pentru ocuparea funcției de manager, iar dr. Călin Tiu susține că s-a implicat personal în asta„Am avut discuții cu dl Niculescu și domnul primar a înțeles că este un om potrivit pentru o astfel de funcție, tocmai prin prisma experienței acumulate într-o unitate mult mai grea”.


Cetățenii s-au arătat îngrijorați de faptul că un nou manager nu s-ar ridica la nivelul așteptărilor, scrie Oglinda de Azi, însă Călin Tiu a ținut să spulbere aceste temeri: „Prin venirea domnului Niculescu consider că spitalul se vă întări. Vine un om cu foarte multă experiență în zona de management de spital, după ce a condus o bună perioadă Spitalul Județean și cu care voi face echipă, pentru că voi rămâne ca director medical, tocmai pentru a continua ce s-a făcut bine în acest spital și a împărți dificultatea managementului cu încă o persoană competentă”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *