logo
RNTV Live

VIDEO/ Liderul PMP, Traian Băsescu la Ploieşti: „este în neregulă” ca România să devină „dependentă de tehnologia nucleară” a Chinei

PMP 1
Mihai Constantinescu

 VIDEO/ Liderul PMP, Traian Băsescu,a susţinut o conferinţă de presă la Ploieşti

Traian Băsescu, liderul Partidului Mișcarea Populară a venit astăzi în Ploieşti, în vizită de lucru. Acesta a prezentat planul PMP privind Parlamentul European.

Cu această ocazie Băsescu a adus în discuţie şi problema reducerii subvenţiilor din agricultură pentru crearea ARMATEI EUROPENE,  dorită de un senator PNL.

“PMP respinge categoric o astfel de abordare.(…) Noi nu suntme adepţii formării unei ARMATE EUROPENE”, a explicat Băsescu.

De asemenea, Traian Băsescu a spus astăzi, în timpul conferinţei de presă, că „este în neregulă” ca România să devină „dependentă de tehnologia nucleară” a Chinei, în condiţiile în care partenerii ţării noastre produc astfel de tehnologii. Reacţia a venit după scrisoarea de intenţie privind construcţia reactoarelor 3 şi 4 de la Cernavodă.

Acesta s-a arătat nemulţumit de poziţia unui deputat al UDMR care a introdus un proiect de lege prin care limba română să fie scoasă de la examene.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor