VIDEO/ Incredibil! Zeci de mii de țigarete și sute de kilograme de tutun au fost găsite în casele traficanților percheziționați în această dimineață

cautam-reporteri-republikanews

În urma perchezițiilor din această dimineață, 11 persoane au fost aduse la audieri. Polițiștii prahoveni au dovezi că suspecții sunt vinovați de producerea și comercializarea tigărilor, în afara unui antrepozit fiscal.

Este vorba despre cinci prahoveni care au pus pe roate o afacere ilegală încă de acum un an. Înrudiți între ei, cei cinci au început să fabrice ilegal țigarete pe care le vindeau apoi cu 4 lei pachetul de 20 de bucăți.

Clienții erau în special crescători de animale care ofereau țigările angajaților.

În urma perchezițiilor, în locuințele suspecților au fost găsite peste 52.000 de țigarete, peste 160 de kilograme de tutun și aparate artizanale utilizate la confecționarea țigaretelor.

Toate au fost ridicate de polițiștii din Prahova și de cei de la Direcția Operațiuni Speciale, în urma a 25 de percheziții desfășurate în județele Prahova, Brașov, Sibiu, Dolj, Mureș, Argeș.

 

 

Citește și :https://republikanews.ro/updatevideo11-traficanti-de-tigari-retinuti-in-urma-perchezitiilor-vezi-cum-plasau-marfa-pe-piata/

 

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here