logo
RNTV Live
tymbark

VIDEO/ Incredibil! Ce vrea să facă Cheloo în cele 100 de zile de muncă în folosul comunității

cheloo_ph
Oana Stoica

După ce a fost condamnat la 100 de zile în folosul comunității, pentru consum de droguri, Cheloo, solistul trupei Parazitii, face declarații incredibile.

Judecătorii au decis că artistul va presta la școala Gimnazială „Radu Severa Novian” din comuna prahoveană Adunați. Este o decizie în premieră pentru instanța prahoveană.

Cheloo pare însă relaxat și spune că știe ce vrea să facă în cele trei luni. Mai exact, Cheloo vrea să planteze copaci și nici nu vrea să audă de o altă activitate.

Intențiile i le-a destăinuit lui Mihai Bendeac, colegul de la IUmor. Acestuia i-a plăcut ideea și chiar și-a exprimat intenția de a merge și el la Adunați să planteze copaci alături de Cheloo.

Bendeac nu s-a putut abține să nu-l ironizeze pe colegul său de platou când a făcut legătura dintre motivul condamnării lui Cheloo și ce vrea acesta să facă în zilele de muncă în folosul comunității.

Cheloo a fost condamnat de către Tribunalul Prahova la 2 ani de închisoare cu suspendare și 180 de zile amendă penală, în dosarul în care acum un an a fost ridicat de DIICOT pentru consum și trafic de droguri.

La scoala din Adunaţi învaţă peste 100 de copii. Şcoala deţine 8 sali de clasă, un laborator de informatică, o sală de sport şi o bibliotecă.

Sursa video: antena 1

romsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor