logo
RNTV Live

VIDEO/ Începe Festivalul de Teatru ”Toma Caragiu”. La multe dintre cele 21 de spectacole, biletele au fost deja vândute

teatru_toma (Large)
rnews

Începe Festivalul de Teatru ”Toma Caragiu”.

Ajuns la a 8-a ediție, acesta se va desfășura în perioada 6 – 11 noiembrie 2018.

În cadrul unei conferințe de presă, Mihaela Rus, directorul Teatrului Toma Caragiu, a anunțat programul festivalului.

Din păcate, la doar patru spectacole din cele 21 mai sunt bilete acum, restul fiind vândute încă din prima zi.

 „De anul acesta, festivalul are caracter internaţional, urmând să fie prezente şi două trupe din Franţa şi Spania. Vor fi 21 de spectacole care vor avea loc în şapte locaţii diferite, inclusiv în zona pietonală. Biletele s-au pus în vânzare de acum două săptămâni, în cazul multora dintre spectacole, cum este cazul piesei „Zaraza” a teatrului ploieştean, al celei semnate de Florin Piersic Jr.-„ Stage dogs”, sau „Shylock” , în regia lui Horaţiu Mălăele, biletele fiind vândute chiar din prima zi. Vor fi inclusiv spectacole stradale, care vor putea fi vizionate şi de către cei care, din diferite motive, nu vor putea să vină în sala de spectacol”, a declarat Mihaela Rus, directorul teatrului ploieştean.

https://youtu.be/NEMc7DEdrWk

Prezent la conferința de presă, viceprimarul Ploieștiului, Cristian Ganea, a declarat că sprijină fenomenul cultural și că există bugetul necesar atât pentru funcționarea Teatrului, a Filarmonicii, cât și pentru Festivalul de Teatru care se apropie.

Bugetul festivalului, suportat de către Primăria Ploieşti, este de 700.000 de lei.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor