logo
RNTV Live

VIDEO/ Gest inadmisibil al candidatului USR la CL Ploieşti, Mihai Poliţeanu! Şi a aruncat gunoiul în faţa Rosal

Mihai Constantinescu

VIDEO/ Gest inadmisibil al candidatului USR la CL Ploieşti, Mihai Poliţeanu! Şi a aruncat gunoiul în faţa Rosal

Mihai Poliţeanu este candidatul USR la alegerile din toamnă pentru Consiliul Local Ploieşti. Este ploieştean getbeget şi dacă până acum nu s-a remarcat în vreun fel cu activitatea sa de politician, probabil de astăzi înainte va rămâne în memoria colectivă ca omul politic cu purtare ca pe maidan, după ce şi-a aruncat gunoiul din gospodărie în faţa sediului Rosal din municipiu.

Concret, acesta a susţinut astăzi o conferinţă de presă în faţa jurnaliştilor. Pe timpul discuţiilor a reclamat şi faptul că pe strada unde locuieşte, strada Praga, gunoiul nu a mai fost ridicat de două săptămâni. Ca semn de protest, acesta şi-a aruncat tomberonul în centrul Ploieştiul, pe stradă, în faţa sediului Rosal, pe domeniul public.

“Greşit!”, au spuS autorităţile care au luat măsuri imediate împotriva gestului ruşinos. Jandarmii şi polişţiştii locali l-au amendat. Ca să înveţe şi mai bine lecţia, acesta a fost sfătuit să strângă gunoiul aruncat.

Mai grav este că acuzaţiile sale sunt nefondate, spun cei de la Rosal. Ca argument, aceştia au prezentat înregistrările GPS care au demonstrat că acuzaţiile aduse sunt nefondate.Pe data de 10 iulie gunoiul a fost ridicat şi că o zi mai târziu echipele au revenit în urma reclamaţiilor lui Poliţeanu şi au adunat; din nou; sacii de pe stradă.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor