VIDEO/ FOTO/ Urşii umblă liberi prin Prahova

localitate din Prahova
angajare

VIDEO/ FOTO/ Urşii umblă liberi prin Prahova

Ursii umbă din nou liberi prin Prahova. De data acesta s-a întâmplat nu doar într-o locatitate din Prahova ci în două. Posturile montane Bușteni și Cheia, au avut două intervenții la urși. Prima intervenție a avut loc în localitatea Teișani, unde împreună cu lucrătorii parcului Bucov, AJVPS și specialiști din cadrul Universității Transilvania Brașov au intervenit pentru eliberarea unui urs prins într-un laț în zona impădurită. După tranchilizare, ursul a fost relocat în punctul Dealul Pietrei, acțiunea durând aproximativ patru ore.

A doua intervenție a avut loc în localitatea Poiana Țapului, unde o ursoaică cu un pui și-a făcut apariția. Animalele au fost alungate cu mijloace specifice în pădurea apropiată. Jandarmii montani recomandă localnicilor să evite în această perioadă ieșirea în pădure după cules ciuperci și bureți și să fie precauți atunci când pleacă la igienizarea grădinilor și livezilor.

Vezi şi https://republikanews.ro/fotovideo-poluare-in-ploiesti-bulevardul-republicii-s-a-umplut-de-clabuci/?fbclid=IwAR3lozBJGSDaFCv6XwWsxDSFCUTe76-c33mRU7wCosWnKVJr9x9rtjQZ8Vg

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here