logo
RNTV Live

VIDEO/ FOTO/ Cele mai curioase necuvântătoare au primit astăzi cadouri de la ajutoarele Moşului! Crăciunul animăluţelor

Craciunul animăluţelor 4
Mihai Constantinescu

VIDEO/ FOTO/ Cele mai curioase necuvântătoare au primit astăzi cadouri de la ajutoarele Moşului! Crăciunul animăluţelor

A fost cea mai frumoasă zi de iarnă astăzi la Zoo Bucov. Ajutoarele Moşului au pregătiti necuvântătoareler cele mai frumoase şi gustoase daruri pentru a marca într-un mod deosebit Crăciunul animăluţelor.

Devenită deja tradiţie, sărbătoarea este iubită atăt de animale cât şi de cei care devin pentru câteva ore ajutoarele de nădejde ale Moşului.

Frumoas ambalate de copiii de la Cireşarii, curiosele maimuţe au desfăcut cu mare tact pachetele. Au fost extrem de încântate când au descoperit în interior toate bunătăţile pe care le adoră: fructe, semniţe şi legume proaspete.

La fel de încântate au fost şi celelalte animale pe care ajutoarele Moşului nu le-au uitat. Eforturile le-au fost răsplătite cu forfotă şi burtici pline.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/spitalul-de-obstetrica-ginecologie-ploiesti-dotat-cu-un-ecograf-de-inalta-performanta/?fbclid=IwAR3hR61ij4kEWzSGE0dTjOS8QsD2aiDMXSba7tQsJT4gFexNenGoDUjp4Ek

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor