logo
RNTV Live

VIDEO: FC U Craiova – Petrolul Ploiești 0-1 » Căpitanul Țicu îi face pe „lupi” lideri în play-out

056aeaa5-231f-4b9e-a528-445c1fa60d5c
Ștefan Petre

Petrolul Ploiești a câștigat meciul cu FC U Craiova, contând pentru etapa a doua a play-out-ului Superligii, și a devenit astfel liderul acestei grupe valorice, asta după ce Valentin Țicu a marcat unicul gol al partidei în minutul 68.

Prima repriză nu a fost una ofertantă, începând cu un sfert de oră de posesie prelungită a ploieștenilor și apoi continuând cu o serie de șuturi ratate de la distanță. Doar petrolistul Jair a șutat plasat, aproape de poartă, toată repriza. Singura ocazie mare a venit la ultima fază, când Blănuță a scăpat singur cu Vâlceanu. Atacantul oltenilor s-a precipitat și a tras peste poartă, cu stângul, dintr-o poziție ideală, scrie Gazeta Sporturilor.

În a doua parte, Craiova a încercat construcția, dar Petrolul a marcat pe contraatac. Căpitanul Valentin Țicu a înscris primul său gol în Liga 1 (mai avea doar două pase decisive), după o pasă inteligentă a lui Seniko Doua și un șut la colțul lung.

FC U Craiova nu a reușit să egaleze până la final și a pierdut poziția de lider în play-out în favoarea grupării prahovene, care are acum 24 de puncte (cu unul mai mult decât oltenii).

Echipele de start

  • FCU Craiova: Gurău – Paramatti, Duarte, Henriques, Huyghebaert – Asamoah, Albu – Negru, Bauza, Ganea – Blănuță
  • Petrolul Ploiești: Vâlceanu – Papp, Meijers, Lima Santos – Doua, Dumitriu, Seto, Jair, Țicu – Irobiso, Grozav

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor